Pen Drive

Pen Drive Mathematics Optional
Pen Drive Mathematics Optional

About our Pen drive Mathematics Optional course:

Pen Drive Mathematics Optional Course Classes for IAS, UPSC, IFS, IFoS, Civil Service Examinations will be available from 25th May 2018 on words. You can watch these videos any no. of times in your Laptop or Desktop. Internet connection is not requited at all. If you have Internet connection then purchase our Online Mathematics Optional course.

For more details on Online Mathematics Optional Course click on this link.

We have 3 kinds of plans namely, Silver, Gold and Platinum. You can select any one of the following which ever is more your suitable, comfortable and convenient for you. The only difference these plans are validity periods and price but content is the same i.e., no of videos.

Fee Structure for our Pen drive Mathematics Optional course: 

Call for Special Offer Dates, Offers & Discounts.

Pen drive Maths Optional
Pen drive Maths Optional

Some important queries for Pen drive Mathematics Optional course:

  1. What is the meaning of Including all things? Ans:Including all things means that you will get free study materials, 18% Service tax as per Govt India new rules, 4 types of free Mathematics Optional test series i.e., during the course, revision test series, Mains Mathematics Optional test series before prelims and lastly Mains Mathematics Optional test series after prelims.
  2. What is the meaning of “Daily target” as in the mentioned table? Ans: You have to finish the course in time. This the average time we mentioned here is that in order to finish the Pen drive Maths Optional course in time without any delay for finishing our Pen drive Maths Optional Course. May be you can watch more or less depends upon your mood.
  3. System Requirements? Ans: Any Desktop or Laptop
  4. How to play videos through pen drive? Ans: Just Plug a Pen drive in your computer and play videos. Instructions are given in Pen drive.
  5. What, If I need to format my system? Ans: Yes, you can play videos afterwards too There are no restrictions on number of users. You can play videos on one or many systems but only on one system at a time. As we mentioned before just plug Pen drive in any system and play videos
  6. What do you mean by validity? Ans: As Videos are encrypted with time validity. Videos won’t play after given validity of time.
  7. What If Pen drive or Dongle Has Lost, Damaged, Broken or Misplaced? Ans: We are not responsible for any of this kind of problem or situation; in this case we will suggest you to purchase a new pen drive course.
  8. Can I extend validity later on? Ans: No, you cannot extend the validity.
  9. From which date my validity starts? Validity starts from the day, when you receive the Pen drive
  10. Will Pen drive work in Smartphone, if I connect through OTG cable? Ans: No Pen drive will work only in computer.
  11. Can I copy the videos from pen drive? Ans: Of course not
  12. Will pen drive work in two systems at the same time? Ans: No, Pen drive will work only in one system at a time.
  13. Do I need internet at the time of using pen drive? Ans: No, Pen drive course is completely offline. You don’t need to have a internet at any point.
  14. If you have any doubts? Ans: Please feel free to Contact us…

How to Join for our Pen drive Mathematics Optional course

Simply download the admission form and fill it completely and then make the said payment to our Ramanasri Institute Account No or pay check or Net Banking.

Pen drive Mathematics Optional

Click this below link for Online Mathematics Optional

Online Mathematics Optional.

Click this below link for IAS Mains Mathematics Optional with Module (Segment)wise from 1992 to 2017.

IAS Mains Mathematics Optional with Module (Segment)wise from 1992 to 2017.

Click on this link of UPSC official website for previous year questions.